Aan onze medewerkers Wij schorten onze dienstverlening tijdelijk op vanaf donderdag 19 maart 2020.

Beste medewerk(st)er, Beste collega,

Het coronavirus heeft een ongeziene impact op ons werk- en privaatleven.

Er is een oplossing uit de bus gekomen voor de dienstenchequesector.

De RVA heeft zopas bevestigd dat dienstenchequewerknemers voortaan ook op tijdelijke werkloosheid wegens overmacht kunnen worden gesteld als gevolg van de huidige coronacrisis.

Via deze weg brengen we je op de hoogte dat Happi Home haar activiteiten bij de klanten tijdelijk zal opschorten. Als huishoudhulp zal je vanaf donderdag 19 maart 2020 op tijdelijke werkloosheid worden gezet en dit minstens tot en met 5 april 2020. (zolang de overheidsmaatregelen aanhouden)

Dit wil zeggen dat je vanaf donderdag 19 maart 2020 veilig thuis kan blijven tot tegenbericht van ons. Het heeft voor jullie misschien wat lang geduurd, maar wij hebben gewacht in belang van al onze collega’s. Wij wilden als werkgever zeker zijn dat jij recht zou hebben op een uitkering tijdens dergelijke sluiting en dit werd bevestigd door de RVA.

Het zijn uitzonderlijke omstandigheden waarin we ons engageren om der best mogelijke afspraken te maken met elkaar. We zetten ons dan ook volop in om jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Voor ons en voor u is het belangrijk om een goed contact met elkaar te behouden. We blijven tijdens deze periode bereikbaar voor jou. (tijdens weekdagen bereikbaar van 8u00 tot 16u30.)

Mocht je nog met vragen zitten rond Corona en onze maatregelen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Door drukte op de lijn vragen we om geduld en, indien nodig, om later opnieuw te proberen.

Wij volgen de maatregelen op de voet op. Mochten er wijzigingen optreden, dan brengen we je hiervan onmiddellijk op de hoogte. We blijven aan het werk, zodat we na deze periode zo snel mogelijk jouw werkschema opnieuw kunnen opstarten.

Wij rekenen op je begrip.

Alvast bedankt en laten we dezer dagen goed voor elkaar zorgen.

Cristl en Kris